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Additional Information

Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive
2009/65/EC

Topic
Disclosures

Subject Matter
Notification of UCITS and UCITS management companies; exchange of information between
competent authorities

Question
When complying with the obligation of access to documents as required by Article 31(1) of
Directive 2010/42/EU, can UCITS use password-protected documents?




ESMA Answer

01-07-2012

Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 4, Q&A 3b]

No. The use of password-protected documents by UCITS is not permitted.



