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Additional Information

Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive
2009/65/EC

Topic
Disclosures

Subject Matter
Notification of UCITS and UCITS management companies; exchange of information between
competent authorities

Question
When a UCITS is notified for the first time for marketing in a Member State, when should the
UCITS make available on a website an electronic copy of each document referred to in
Article 93(2)?



ESMA Answer

01-07-2012

Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 4, Q&A 3a]

In order to satisfy the obligation of Article 31(1) of Directive 2010/42/EU, UCITS should make

available on a website an electronic copy of each document referred to in Article 93(2) as

soon as possible after they receive confirmation from their national competent authorities that

the notification of marketing has been transmitted to the competent authority of the host

Member State.


