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Additional Information

Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive
2009/65/EC

Topic
Disclosures

Subject Matter
Notification of UCITS and UCITS management companies; exchange of information between
competent authorities

Question
Should notifications to the competent authorities of the host Member States of amendments
to the documents referred to in Article 93(2) of Directive 2009/65/EC (i.e. fund rules or
instruments of incorporation, prospectus, latest annual report and half-yearly report by the



UCITS) be accompanied by an attestation letter?

ESMA Answer

01-07-2012

Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 4, Q&A 2a]

No. The attestation letter should only be transmitted to the competent authority of the host

Member State by the competent authority of the home Member State at the time of the

original notification of marketing.


