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KIID Financial indices

Question

According to paragraph 59 of the guidelines, UCITS should not invest in financial indices
whose methodologies permit retrospective changes to previously published index values
(‘backfilling’). Does this provision cover calculation mistakes?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 3, Q&A 7i]

No. Calculation mistakes are not covered by paragraph 59 of the guidelines.



