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Question
According to the guidelines, index components’ weightings should be published after each
re-balancing on a retrospective basis. What is the timetable for such publication?
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[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 3, Q&A 7d]

Weightings of index components should be published before the next rebalancing of the

index. For example, if an index rebalances on a monthly basis, information on the weightings

of the index components should be provided as soon as possible after the rebalancing but

within one month of the rebalancing.


