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Question
Paragraph 56 of the guidelines recommends that all levels of an index should be subject to
transparency requirements. What does this mean?
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[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 3, Q&A 7c]

This means that if a financial index is comprised of other financial indices, the transparency

requirements also apply to the underlying indices.

 


