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Question
Is it possible to signpost to a glossary?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 2, Q&A 5a]

Yes. However, as provided by the guide to clear language and layout for the Key Investor
Information document (ref. CESR/10-1320), the use of a glossary should not result in too
numerous cross-references.



