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Level 1 Regulation
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2009/65/EC

Topic
Disclosures

Subject Matter
Past performance - KIID

Question
If a UCITS does not yet have performance data for one complete calendar year (and is not a
UCITS which may provide simulated data for past performance), how should this position be
disclosed in the KIID?



ESMA Answer

01-03-2019

Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 2, Q&A 4a]

In accordance with Article 15(4) of Commission Regulation (EU) No 583/2010 a statement

that there is insufficient data to provide a useful indication of past performance should be

included in the KIID. There is no need to accompany that statement with a blank performance

chart.


