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Disclosures

Subject Matter
Communication of KIID to investors

Question
Must professional investors be provided with a KIID?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 2, Q&A 2d]

Yes. All prospective investors must be provided with a KIID.


