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Additional Information

Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive
2009/65/EC

Topic
Disclosures

Subject Matter
Preparation of KIID by UCITS that are no longer marketed to the public or by UCITS in
liquidation

Question

For a structured UCITS, as defined in Article 36 of Commission Regulation (EU) No
583/2010 that is no longer marketed to the public, should there be an obligation to update the
KIID?




