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Topic
Disclosures

Subject Matter
Preparation of KIID by UCITS that are no longer marketed to the public or by UCITS in
liquidation

Question
Should there be an obligation to prepare a KlIID for a UCITS that is in liquidation?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 2, Q&A 1b]

When a UCITS is in liquidation there can be no obligation to prepare a KlID as the liquidator
may have assumed many of the powers of the UCITS management company.



