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Question
Where an offer of securities involves a guarantee, can the guarantor be required to make a
responsibility statement in the prospectus, in addition to the issuer’s responsibility statement?
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At least one of the persons mentioned in Article 11(1) of the Prospectus Regulation must be

responsible for the whole prospectus, notwithstanding that there might be different persons

responsible separately for particular parts of the prospectus. The Prospectus Regulation only

requires that at least one of these persons mentioned in Article 11(1) is responsible for the

whole prospectus. It is up to national legislation to determine whether another person

(therefore, more than one person) should also be responsible for the whole or part of the

prospectus.


