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Question

Is the publication of interim financial statements considered as a significant new factor that
requires the publication of a supplement in accordance with Article 23 of the Prospectus
Regulation?
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There is no systematic requirement to supplement the prospectus when interim financial
statements are produced. This will depend on the circumstances of the case, in particular the
relevance of the information included in the interim financial statements (such as any
significant deviation in relation to previous financial information) or the type of securities to
which the prospectus refers. In case of doubt ESMA recommends issuers to produce the
supplement.



