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Question
Pursuant to Article 55(1) of the UCITS Directive, a UCITS may acquire the units of UCITS or
other collective investment undertakings referred to in Article 50(1)(e), provided that no more
that 10% of its assets are invested in units of a single UCITS of other collective investment
undertaking. Where the underlying UCITS or other collective investment undertaking is an
umbrella fund, should this limit be applied at the level of the umbrella or at the level of the
individual sub-funds within the umbrella?
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The limit set out in Article 55(1) applies at the level of the individual sub-funds in the UCITS

or collective investment undertaking of which the units are to be acquired. Where an

investment company or a management company is currently applying a different

interpretation of this limit, it must at the earliest convenience adjust the funds' portfolios whilst

acting with due skill, care and diligence in the best interest of the UCITS it manages.


