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Question
How should Field 3 “Trading venue transaction identification code” (TVTIC) of RTS 22 be
populated in case the entity executing the transaction is a natural person and not an



investment firm?
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Original language

Irrespective of whether an exemption from reporting was granted or not, DLT MTFs/TSS

have an obligation under Article 12 of RTS 24 to maintain an individual transaction

identification code for each transaction resulting from the full or partial execution of an order.

As described in Field 3 of RTS 22, this number should be disseminated to both the buying

and the selling parties regardless of whether such parties are investment firms or natural

persons. Therefore Field 3 of RTS 22 must be populated also in case the entity executing the

transaction is a natural person.
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