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Question
How should the tentative market capitalisation of DLT shares (referred to in Article 3(1)(a) of
DLTR) be calculated?
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For DLT shares that are not yet admitted to trading or traded on a trading venue, the tentative

market capitalisation could be calculated as the multiplication of:

1) the final offer price or the maximum price (where the final offer price and/or amount of

shares to be offered to the public, whether expressed in number of shares or as an

aggregate nominal amount, cannot be disclosed);

2) the total number of shares outstanding immediately after the share offer to the public,

calculated either on the basis of the amount of shares offered to the public or on the basis of

the maximum amount of shares offered to the public (where the final offer price and/or

amount of shares to be offered to the public, whether expressed in number of shares or as an

aggregate nominal amount, cannot be disclosed).


