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Question
Per article 54(3) in Delegated Regulation, for Investment Services offered to a professional
client you are entitled to assume client has the necessary level of knowledge and
experience. However per article 54(6), knowledge and experience is required from the
natural person representing the legal entity on the Suitability Questionnaire. Isn't that
contradicting as the professional clients per Annex II of MiFID II Directive are legal entities
and is interpreted that 54(3) is never applicable and all parts of Suitability Questionnaire in
one way or another need to be completed?


